onsdag, mai 16, 2007

Russetiden går mot en slutt....

Det er litt leit, alle disse år med skole bare for 20 dager med morsomheter! Når det inkluderer 2 eksamener + et par prøver, får man ikke gjort alt man vil! Terrordagen på katta var håpløs, det regna, og vi gjorde ikke noe sprell. Friskolen fikk derimot smake, men selv om vi var mange var de fler, og du kan jo si det sånn at jeg dro hjem og skiftet etterpå... Generelt sett har vi vært en ALTFOR grei russegjeng, men nå er det for sent å gjøre noe med det! Missforstå meg likevel rett; jeg har hatt det TOPPERS, men har vært sniiiil.
Kveldene den siste uka har vært veldig koselige, mye å gjøre, men det er blitt nedpriorietert... Vennehyggen har holdt høyt nivå, så det er bra! Det er dette bildene er fra...
16. mai er kjip. Jeg har fri fra skolen, har jobbet 2 timer nå, har så fri i 4 timer, også skal jeg jobbe 4 til... Kvelden tipper jeg blir trivelig!
Ha en flott 17. mai!!!

4 kommentarer:

Kaja sa...

hallo! jeg ser ikke ruseebukser! er det lov? ja, det er kanskje det... jeg er ikke hjemme 17. mai jo! det er kanskje en av de tristeste dagene aa ikke vaere hjemme paa. de har ikke 17. mai tog i Belfast engang. kan du tenke deg! jag gillar Norje...og deg martine, vakre deg!

Martine sa...

Vettu kaja-mor; den dagen hadde vi vært på friskolen, og du kan si det sånn at buksene var LITT våte.... 17.mai er bra! :) Jag gillar deg å Kaja! :)

tonje honning sa...

bortsett fra meg som faktisk ikke var me på ett bilde... hadde faktisk på buksa:) jeg gikk forøverig me den klissvåt i byen og på skolen i 4 timer:) bare nevner d:) haha

Anonym sa...

jeg (mathias) hadde faktisk på meg russebukse..
legg merke til at jeg viser tenna på alle bildene:D nok så crazy