tirsdag, oktober 26, 2010


Gjenoppstandelse!

Det er mye mulig at jeg i forje blogginnlegg uttalte at jeg skulle bli flinkere på å blogge... Det viste seg å være en ren skjær løgn, men det får nå så være.
IM BACK.
Iallefall for en liten stund... Anledningen er studie
turen jeg ha ta til Bolivia og Peru, med Interkulturell Kommunikasjon på Gimlekollen i
Kristiansand. :) DIGG!

Vi får vel starte med det første først: etter 7 urolige uker i USA og Mexico i sommer, fylte jeg opp pappas minibuss og kjørte meg selv ned til det o store sørland, nærmere sagt Kristiansand. Etter en litt laber start, storkoser jeg meg nå på 8 kvm, kjøkken delt med 12 andre og min 6 stykker store klasse. Det er lite, men godt! :) Gimlekollen har vist seg fra sin beste side, miljømessig og lærermessig, så dette er absolutt
å anbefale! Studieturen går som sagt, og til tross for egentlige planer om Afrika, til Bolivia og Peru. Her skal jeg, Silje og Ellen cruise rundt i ca en måned. Sucre, La Paz, Titicaca sjøen, Cuzco og Machu Picchu er blant annet på listen.


Machu Picchu.

Tipper vi alle tre kommer til å se ca sånn her ut når vi kommer hjem!

Det er forsåvidt også eksamen, og den jobbes det i herdig med for øyeblikket. Skal ikke leveres før 22. desember, men prosjekskissen over hva jeg har ten
kt å gjøre mens jeg er i Bolivia skal inn om ca 1 uke. Temaet mitt er "etnisitet og nasjonalitetsbygging i Bolivia", så dersom noen har noen innspill er det bare å komme med de. Både før og etter Sør-Amerika skal jeg være litt i Mellom- Amerika, rettere sagt Costa Rica. Skal se gamle kjente, og jommen kaster ikke Ane seg på en fly over rett etter eksamen for å chille i strandkanten med meg i noen dager før jul. Ankomst Gardermoen er 24. desember klokken 9:35, og vi satser på at alt er i rute så vi kommer oss hjem til tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen.

her skal Ane og jeg kose oss i desember!

Kristiansand er en riktig trivelig by, når det ikke regner. :) Jeg har funnet stamkaffeen, en menighet, en cellegruppe, bibiloteket, treningsenteret, busstidene (som er ræva), dog ingen jobb, så økonomien er det så som så med... Ellers begynner jeg sakte men sikkert å bli kjent med folk, og møter stadig nye... Som regler blir det med den ene samtalen den gangen, så de jeg kan, med hånden på hjertet, kaller venner er det kun en håndfull av, men det får gå. Jeg har jo tross alt 12 stykker som jeg bor med, så har man lyst er det nok alltid noe å gjøre... Hvis man har lyst altså! :)

Så, det er jeg tilbake. Mer eller mindre.
Kos dere!

2 kommentarer:

Sophie sa...

Jippiii! Du er tilbake! :D Det er godt å høre den digitale stemmen din igjen, og at du har det bra i Kristiansand! :)

jeg er forresten dødens misunnelig på reisen din! Jeg vil også på Costa Rica!

Silje Martine sa...

Yabbadabbadoo!! Snart flyr vi avgårde, det blir saker!! Gleder meg til å ri på lama i Andesfjellene med deg og Ellen! Haha ;)