lørdag, juli 07, 2007

TEAM TUR!


Da var vi hjemme...

2 uker i Romania/andre steder i Europa, har gitt mange fine minner før livet nå går videre, og mange veier skiller seg. Team turen var innholdsrik og bra, vi var igjen i Mangalia i Romania, 23 stykker i alt. Var mye i Tyrkisk- muslimske "gettoer", samt hang litt med barna på standa. Det var hetebølge da vi var der, så hadde siesta fra lunsj til middag, noe som gav oss nok av tid på stranda. Vi var innom storbyer som Warszawa, Praha, Budapest og Berlin, og også ikke fult så store byer, som L'evie (eller noe). Sistnevnte befant seg i Ukraina, landet det tok oss 3 timer å komme inn i, og 3 timer å komme ut av... Kom hjem i dag, og var på Stange litt etter halv 4. Klokken 4 giftet Helge og Ingvild seg i Stange Kirke, så da fikk vi med oss det og, før jeg har brukt ettermiddagen på å pakke ut. Turen har gitt en liten del flere eiendeler, men siden jeg flytter ut om ikke så altfor lenge, har det for det meste gått i kone-artikkler. Blandt dette kan jeg nevne stekepanner, kakeformer, krus og skjærebrett. Noe mer som er nevneverdig fra turen, er at jeg vant en god del penger på poker-spille-automat på båten på vei fra Kiel i går. Det var lik maskin som det i sin tid var på Ajer Kiosk og Video også, i samme tidsperiode da det ikke var 18 års grense på å spille, og vi brukte automaten ofte. Pengene ble invistert i en Body Lotion, mens halvparten ble donert bort til en ansatt på båten, mot at jeg fikk spille litt BlackJack. De som ikke skjønte at jeg tapte nå, skjønner ikke spille, men jeg vil likevel nevne at jeg var oppi en gevinst på over 100 kroner en periode, bare for å holde verdigheten. Kom likevel tomhent ut av spillet, men alt i alt vant jeg stort på flaksen min ang spilleautomater i går. Lenge leve Kiel-Gøteborg! Igjennom hele turen tok vi veldig godt vare på en av Marie sine bestevenner, Eliot. Vi fikk også oppleve hvordan to gutter med bart opplever verden, noe som gav mange morsomheter. En siste opplevelse jeg vil nevne er speedo-mannen, tolk det slik du vil... :)

Alright, thats it. Kommer jo noen bilder her, enjoy, men vil legge til at de er mine... :)


BartLeif og BartUlf.
What a gang!
Romania folk


Denne delen turen var kanskje den Marianne likte aller best! Med litt sand mellom kroppen og klærne er det ekstra hyggelig på Team. (sitat;"Hva gjør man ikke for evangeliet?)
Jon-Arne var svært opptatt av generasjoner som møtte andre generasjoner. Here you go.
David...



Dance!
Jådd, Tz, Marty.

Pål har barnetekke! -alles helt!
Neglelakk var stas! Maria fikk nok å gjøre!!

En spisepause på turen ned...
Dette fint oppstilte bildet var da meningen å vise de flotte jentene som var med på turen. Det ville imidlertid ikke David gå med på, så han saborterte likesågodt hele bildet.Takk David.
US! <3 href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1yayMwSYQrZ3X1wWDiO7jHewNOVpWsc_ugObRv7UNM59oYsrZP1CehutnvW7NKcUIiLixaYLX77IBQl1VBm3j3G-NTuC9ZirhYSLnr6QGzPoxmJo03vx1abi7IpRJqH8ZPPNj/s1600-h/Juni+2007+059.jpg"> Sandra lærer barna å telle, på norsk og engelsk. også blir hun lært å telle på rumesk!
Eirik



L'evie var en by der det ikke skjedde så altfor mye, før vi satte igang med allsang i parken, så vi endte opp på en kafe der vi spiste is, drakk kaffe (com vi måtte bestille UTEN vodka...) og spilte black jack og boms og president.
Jenny å meg
David
Gjengen på båten
Girls
Og i Romania er det fult mulig å stappe inn rundt 30 folk i en minibuss ment til 15, fordi bussen sreika litt. Men det rumenske folk reagerer litt når gutta sitter på fange til jentene (det burde være omvendt), eller jentene bærer mer enn guttene... Jeg sier; JA-til likestilling, men TAKK til guttene for at dere kan ta i et ekstra tak!

Mange bilder- håper du likte det!


TAKK FOR TUREN!!!

2 kommentarer:

SOLVEIG sa...

digg med bilder=) du er god.

legg ut bilder på facebook da=)
klemklem

S sa...

I dont like it. I love it!