tirsdag, september 04, 2007

Innholdsrike, tilbakelagte dager...

I slutten av forje uke var det duket for AFS velkomstfest for Hamar Lokallag på Pizzanini i Hamar. En del av gjengen jeg var leder for nest siste uke i sommerferien møttes igjen, og de er like søte og sjarmerende som den gang! Alle vertsfamiliene og lokalkontakt familiene var der også, i tillegg til lokallagslederne og gamle og nye AFSere. Veldig hyggelig!

Hyggelige AFSere på pizzafest!
Nach (Thailand), marty og Manuel (Brasil)På fredag dro Tonje og jeg til Skien for å overvære Marianne, Sol og Julies innflyttningsparty. Etter en noe sen ankomst (blant annet grunnet grundig vasking av alle bilens vinduer og gode amerikanske pannekaker alla Tonje), la vi oss, for så å ha en lang lørdag, en lang søndag og en kort mandag til rådighet i den vakre by Skien/Porsgrunn. Helgen gav så mangt; henging, sightseeing av divs nyanskaffede leiligheter og det halvveis ferdige taket på basen samt kunst i skien sentrum, løfting av biler, fisking med hendene, innflyttningsparty, Return og gatefest og ikke minst Einars bursdag. Einar ble 21 år mandag 3.9, og vi var blant annet på plass før klokken 7 for å vekke han. En serdeles trøtt ung (eller ikke så ung lenger da...) herreman ba om en time til for å klare å stå opp, men var ellers glad over overraskelsen. Fisken ble fanget inn av Andreas og Einar etter mitt gode øyesyn, og bilen er en annen historie... Bildene får tale sitt, men noen kommentarer skal det da bli...
Da jeg kom for å hente Tonje for å dra til skien, var hun alt i full gang med å lage turens niste; Amerikanske pannekaker... Dessverre hadde hun ikke funnet oppskriften, så hun mikset en sammen selv, men "duverden" så gode. koz azz.

Vindusvasking; et fast innslag på roadtriper!
Einar, Andreas og Svena var guider da vi skulle få se hva de hadde gjort med taket/loftet. De fikk Tonje og meg til å gå med gule hatter... :)
Tonje var da spesielt overbegeistret over hatten..
Partytid.

En mystisk mann (mulig det faktisk var en sommerlig julenisse) kom også på festen... Skapte mye morro, så han var hjertelig velkommen...

Trøtte overrskelses barn klokka 06:30... Vi lagde egg og kaffe og hadde stort kalas på morran for Einar!
Det var oss.. :) Om morran, bare så det er sagt!
MORRATRYNE! Bursdagsbarnet...Ifølge Tonje hadde jeg en veldig rar stilling, men det var bare fordi jeg hadde litt vondt i ryggen... :)
Don't worry; jeg ser egentlig på veien. Dere ser det bare ikke...Tirsdag var det duket for nye festligheter, denne gang i hovedstaden, der jeg var på besøk på Den Amerikanske Ambassade og fikk nye tenner på rikshospitalet (som faktisk passet!!!). Etter det var det henging med to søte småjenter ved navn Kristin og Kaja, der det gikk i besøk og henging på AFS kontoret, god "middag" på restaurant og kaffe og kos etterpå. Dagen endte med at jeg tilbrakte 1 time på Oslo S, fordi toget valgte å ta et opphold i avgangen akkurat klokken 18:37...

Nerdene mine...

Vil bruke resten av plassen til å hilse til mine kjære søte i London og LA; Marie og Jenny! Jeg savner dere!! Veldig! Ta vare på dere selv, så sees vi snart- begge to!!

3 kommentarer:

Jen sa...

TAKK for hilsen!!! Ble skikkelig glad! Også glad for ny oppdatering, på tide:p Elsket bildene fra Skien, dere er helt nydelige begge to, og det så kjempegøy ut! Love a lot!

S sa...

herleg jente er marty

Sophie sa...

ååh så søte bilder av våre studenter! :D