mandag, oktober 15, 2007


3 i 1!JENNY ER HJEMME!!!


Etter mye om og men er Jenny endelig hjemme! Har gleda meg veldig, å da hu kom innom meg på jobben på lørdag var jeg såååå glad... :) Selv om alt som har skjedd er leit, jensen, er jeg glad du er hjemme igjen, for jeg har savna deg!!


Litt bilder fra hjemkomsten, sånn halvveis iallefall!


Nå er vi tre, da mangler vi bare den fjerde som er i london! Og kaja da, men hun var på jobb!KAFÈ UNO


Kafé UNO ble åpna nå i år, og er en ungdomskafé i regi av frimenighetene i Hamar. Vi som jobber der jobber frivillig, alle sammen bortsett fra Linn som er sjefen. Hun jobber vel stort sett frivillig hun og, men får litt betaling, i motsettning til oss andre... Av alle de stedene jeg jobber er nok denne jobben min favoritt, og sjefen er den beste av dem alle!!

annis var på jobb... <3


Annis og Trude

Chill og kos. Her henger både nye og gamle, unge og eldre... Hyggelig!


LITT UPDATES:
...om meg...

På søndag reiser Elisabet, Kaja, Tonje og jeg til England for å besøke Marie! Vi skal bo litt utafor byen, der marie bor, og kommer til å traske gatene i London i 1 hel uke... Yay! Gleder meg stort!!


Har for tiden jobber mye i Hvitveisen Barnehage ved Børstad i Hamar, og trives der... Har gått der selv, for utrolige 13 år siden, og føler meg gammel... Er de samme damene som jobber der enda, men det sier vel mer om dem enn meg... :) Lærer mye... Barn er tøffe og kan krangle, og jeg blir stadig overrasket over hvor mange ganger et barn kan tisse på seg iløpet av en dag... Men mellom bleieskift og andre skift er det mye koselig, og utrolig søte unger!!
Har hatt noen slitsomme dager, men det går bedre nå... Gud viser meg stadig at jeg kan legge mer enn jeg tror i Hans hender, og det er utrolig deilig! Gleder meg mer og mer til DTS etter jul, og kan ærlig si at jeg er klar til å forlate Hamar og alt det gamle gode/kjedelige...Livet går rundt, og mye skjer, men livet er hva det er og det er greit... Håper dere andre har det flott også!

3 kommentarer:

Marie sa...

ikke lov uten meiiiii!!!!!!!!!

Jen sa...

HEI! Skal jeg til London?? Sist jeg sjekket, JA! SKuffa!

Åååh en tredel av et blogginnlegg til ære for meg:D

cafelinn sa...

Så søt du er Martine!
Koselig å høre at du koser deg på jobb!
Er veldig glad for å ha deg der, blir trist når du reiser!
Men!!!
Det er jo bra også, så får kaféen klare seg uten deg en stund!
Vi stoler på at Gud tar seg av oss...og deg!! ;)

Glad i deg vennen!

*klemme på*