tirsdag, januar 01, 2008

~JulJulJul~

Julen er over, et nytt år har startet, men jeg skal ta meg litt tid til å oppdatere dere på hva som har skjedd den siste tida... Vi kan starte med freak- julefesten, der jeg var så heldig å få to kavalerer, men ingen mandel.... Årets store happening gikk av staben med Ole Josè og Hanna Mayerly som konfransierer, og de så vakre og smekre ut begge to! Flinke var de! HM og Julie sto for underholdningen, og nytt av året var kåringer! Personlig vant jeg "året egentlige pokerfjes", for mine utrolige pokerspill! Det var jo koz! Gutta ble årets pokegjeng, uten så altfor mye konkuranse, men det var så absolutt fortjent! Kvelden ble rundet av på kafe UNO og senere Innimellom og Siste Indre. Og til slutt hos Jenny herself! maxhygge! Bilder, bilder, bilder....:Julaften kom, men den har jeg ikke noen bilder fra.... Vi sto opp, hadde julefrokost, så Tre Nøtter Til Askepott og Reisen Til Julestjernen, dro i Kirka, dro på Kirkegården, Spiste Julemiddag, Gikk rundt juletreet og åpnet pakker. En tradisjonell julefeiring, med bare familien. Veldig koz. Fikk masse fine ting og tang, og ble glad for alt sammen! Tusen Takk!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2. juledag kom, og som kjent er det en serdeles stor "ut-på-byen"-dag! Jeg feiret med å jobbe på parkgården! Yeees! Var ferdig halv 11, så da dro jeg til Lene og hang med folka der, før vi dro nedover mye byen. 100 kroner for å komme inn, og milelange køer gjorde at jeg ikke gikk inn noe sted, men møtte en hel del gledelige folk utenfor, så hang litt rundt... Tidlig kveld, however, så det så!


~GODT NYTT ÅR!!!~


Nyttårsaften ble feiret hos Sandberg med nash hos Rem. Kos kos kos! Masse gode mat, glade folk og mye smil og latter. Helene Agustine Sandberg var i spesielt party-humør, og det gledes oss stort. Nok til å skaffe seg en egen bilde-serie under her!Dete legger vel forsovet merke til David Aasen under her også, men dette er såpass vanlig at det ikke lar seg komentere! Jeg tror jeg lar bildene tale for seg, og ønsker dere alle et Godt, Velsignet Nytt År 2008!


~Helene's party mood~

2 kommentarer:

Jenny sa...

hihihihihihihihihihi

Paul Andreas sa...

haha