tirsdag, april 28, 2009

Oh Hello!
Just wanted to let you guys know that im fine! I dont have the swineflu, and Im not even in Mexico right now. At the moment Im in Denver, Colorado, on my way to Minnesota, roadtripping with 3 friends. So I am fine! Do not worry!

...We'll see if I get to come in to Mexico again, they are talking about closing the boarders, so... I still have all my stuff there, so I sure hope so, but we' ll see! Haha!

Love you guys!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Martine!
Må innrømme det er lenge siden jeg har vært her inne nå, men har hatt en lengre oppdatering nå. Først av alt er det flott å lese at du ikke oppholder deg midt i svineinfluensaen. For det andre virker det som du stortrives både når du har late og veldig travle dager! Det er flott å lese alt du opplever. Det gir fin ballast resten av livet ditt! Egentlig er du velkommen hit til Kristiansand den 9. mai for da skal Henrik konfirmeres, men det er vel litt mye å vante at du skal dukke opp her da. Vi er blirr vant til at en eller flere i familien oppholder seg i utlandet. Denne gang er det deg og Johnar. Han er som du vel kanskje vet i Bangkok dette semesteret. Ha det fortsatt fint Martine. Stolt av deg!
Hilsen tante Ingun

S sa...

Svine infu har kommet til new york og! hey, take care marty! når drar du hjem til Norge? Anyway, ahw kos deg koskoskos