torsdag, april 21, 2011

Jeg kunne nok blitt her litt til....

Først noen snapshots fra turen generelt (fra Tonjes kamera!) Så skal dere få litt innblikk i livet i Hollywood!


I San Diego prøvde vi oss på norsk aksent og forklaring med at vi kun var på besøk og hadde hørt så mye om butikken og gjerne ville kjøpe noe. Vi bli likevel avvist i døra, og fikk tilbudet om kjøpe det som var åpent for all; alkohol, apoteket og matservering. Medlemsskap kosten 100 dollar. :/

 Olive Cafe i Mission Beach, San Diego. DIGG!
 Tz, Marty og Erika på starbucks på Coronado før vi dro nordover!
 Sven-Erik kom å henta oss på flyplassen! :) Glede!
 På vei fra Redding til LA, stoppet vi i Sacramento hos Ali!
 Vann er bra! :)
 Bilen vår. Som dere ser er den sølvgrå. Og har gullkryss. også er den god å kjøre! :)

EN DAG I HOLLYWOOD! 

Vi bor jo sånn halvveis hos en hollywood kjendis, og merker godt at det er deilig å bo her! Vi disponerer fritt en leilighet med 3 soverrom, hvor et er lydstudio, stue, kjøkken, to bad og vaskerom! Utenfor døra har vi fått visitorspass og kan parkere hvor vi vil! :) Merker det er deilig å ha en hel leilighet, og føle at man kan legge fra seg litt ting - ikke leve i kofferten hele tiden! :)
I dag satte vi oss i den fine sølvgrå bilen som er ovenfor, og kjørte nok en gang til Santa Monica Beach. Noen bilder derfra er i bloggposten under, men her er et til - av en meget fornøyd Marty! 

 Santa Monica!
 Det er litt av hvert og å se på der - og dette er bare helt skjønt! De var skikkelig flinke - med altfor store gitarer men fine stemmer!
 Gåtur på Santa Monica Pier!

 Så kjører vi litt rundt i LA! (dette bildet er fra i går - da vi kjørte rundt i de dyre nabolagene og så på hus!
 I går kveld ble vi invitert av Ruel, som bor i samme hus som oss, til et sted som het "the Tar Pit", for han skulle ha konsert. Vi hadde jo ikke noe bedre å ta oss til, så vi gikk dit, og fikk anbefalt "lemon fries" før vi dro. Det ble bestilt, sammen med kommentaren om at vi var "with the band". I tillegg bestilte vi en lemonade og "sparkling water"...
 ...det kom fort på bordet, og jommen tror du ikke vi fikk norsk springvann! :) Da regningen kom en time senere lød den på; Lemonfries: 5 dollar, Lemonade: 6 dollar, Voss vann: 8 dollar!!!!!! Kjipe greier!
 I dag morges våknet jeg og Tonje hadde lagd amerikanske pannekaker! Ikke dårlig! :)
 Etter at vi hadde vært på stranda, kom vi hjem, og der var Ruel i full gang med en fotoshoot! Kos da!
 Så dro vi nord-øst til YWAM LA!
 Der fant vi Elisabet og Synnøve og fikk møte Aaron, Synnøves kjæreste, og sammen dro vi ut for en kaffe og kake!! Koselig! :)
 jentene!
Synnøve og Aaron! Han er godkjent dere - de har min velsignelse!! :)


I morgen setter vi kursen sørover, mot the OC. Blir litt mer tænning på stranda, og mer sosialt henging, så vi kommer tilbake med updates!

Ingen kommentarer: